z-pid-zavaliv-budinku-v-slovyansku-pislya-vorozhogo-udaru-distali-tilo-zagibloyi-golova-vtsa

З-під завалів у Слов'янську після ворожого удару дістали тіло загиблої - голова МВА

 • 213299 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. У Слов’янську на Донеччині після удару російських військ 27 вересня з-під завалів будинку дістали тіло загиблої жінки. Про це повідомив керівник Слов'янської міської військової адміністрації Вадим Лях, інформує УНН.

Цитата

«Вчора в результаті пошукових робіт на місці прильоту до триповерхового будинку на вул. Шевченка, співробітники ДСНС знайшли тіло жінки. Вона загинула 27 вересня від ворожого обстрілу», - написав він.

Деталі

Також очільник міста наголосив на важливості заповнення заяв на евакуацію або відмову від неї.

Доповнення 

Ввечері 27 вересня у Донецькій області було зафіксовано ворожі удари по Слов’янську. Від обстрілів пошкодження отримали приватні будинки та багатоповерхівки. Четверо цивільних дістали поранення. 

Обстріли продовжуються і минулої доби російські війська також вдарили по кількох населених пунктах Донецької області. Внаслідок чого загинуло 8 цивільних, ще 17 людей поранено.

Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні наголосив, що ситуація на Донеччині особливо гостра та додав, що у постійному режимі йде робота над забезпеченням наших воїнів зброєю та боєприпасами.

Українські Національні Новини

Війна