z-pochatku-chervnya-na-donechchini-vidnovili-ponad-900-zruynovanikh-budinkiv-dsns

З початку червня на Донеччині відновили понад 900 зруйнованих будинків – ДСНС

 • 13632 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. З початку червня і до сьогодні, 24 вересня, у прифронтових пунктках Донецької області рятувальники відновили більше 900 будинків, які зазнали руйнувань. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС України.

"Внаслідок бойових дій на сході країни, чимало житлових будинків мирних мешканців Донецької області зазнали руйнувань. Постраждалі, переважно, це - самотні літні люди і багатодітні родини, тож своїми силами вони не можуть відновити пошкоджене житло", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рятувальники ДСНС допомагали у відновленні будинків, наразі загін повернувся до місць постійної дислокації.

"Від початку червня і до сьогодні особовим складом відновлено більше 900 будинків. За весь період проведення відновлювальних робіт, до їх виконання було залучено фахівців Служби порятунку майже з усієї України. Зокрема, 200 фахівців розпочали роботи 11 червня та з 19 серпня їх замінили ще 300 рятувальників", - додали у повідомленні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив порядок виплат компенсації постраждалим, житлові будинки (квартири) яких зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненою збройною агресією Російської Федерації.

Українські Національні Новини

Політика