z-pochatku-dobi-boyoviki-5-raziv-obstrilyali-pozitsiyi-os-odin-viyskoviy-poraneniy

З початку доби бойовики 5 разів обстріляли позиції ОС, один військовий поранений

 • 6784 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. З початку поточної доби бойовики 5 разів відкривали прицільний вогонь по позиціях українських військових, у результаті чого було поранено одного військовослужбовця. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник Генеральної прокуратури України Дмитро Гуцуляк, передає кореспондент УНН.

"З початку цієї доби станом на ранок в районі відсічі та стримування збройної агресії Росії на території Донецької та Луганської областей зафіксовано 5 прицільних ворожих обстрілів… Від початку поточної доби один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. Наразі наш захисник отримує кваліфіковану медичну допомогу у військовому мобільному госпіталі", - сказав Гуцуляк.

За його словами, на Луганському напрямку ворог з опівночі застосував гранатомети по оборонцях Кримського.

Крім того, з 1.20, бойові дії із застосуванням піхотного озброєння тривали протягом двох годин поблизу населеного пункту Оріхове.

На Донецькому напрямку великокаліберні кулемети ворог застосував по захисниках Гнутового та Водяного. Крім того, після 7.00 розриви трьох ворожих мін калібру 82 мм зафіксували захисники Павлопілля. Також тут окупанти вели прицільний обстріл з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї.

Нагадаємо, минулої доби, 4 жовтня, ситуація в районі проведення операції залишалася контрольованою Об’єднаними силами. Бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. В ході бойових дій троє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП