z-pochatku-dobi-boyoviki-5-raziv-obstrilyali-pozitsiyi-zsu-zi-striletskoyi-zbroyi

З початку доби бойовики 5 разів обстріляли позиції ЗСУ зі стрілецької зброї

 • 8845 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. З початку доби бойовики на Донбасі 5 разів обстріляли позицій українських військових зі стрілецької зброї. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил, передає УНН.

"Упродовж поточної доби, від 7-ї ранку до 18-ї години російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню… Втрат серед захисників України немає", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, окупанти відкривали вогонь переважно з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї по позиціях Об’єднаних сил у районах населених пунктів Кримське, Світлодарськ, Луганське та Лебединське.

Об’єднані сили контролюють обстановку, стійко утримують займані рубежі та дотримуються режиму припинення вогню. За необхідністю дають адекватну відповідь ворогу.

Втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 17 разів порушували режим припинення вогню, у тому числі 3 рази із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП