z-pochatku-dobi-boyoviki-7-raziv-obstrilyali-pozitsiyi-oos-z-zastosuvannyam-vazhkogo-ozbroyennya

З початку доби бойовики 7 разів обстріляли позиції ООС з застосуванням важкого озброєння

 • 6828 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. З початку поточної доби бойовики 7 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Про це сьогодні на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає кореспондент УНН.

"З початку цієї доби зафіксовано 7 прицільних обстрілів з боку російсько-окупаційних військ. При цьому після певної перерви відмічено чергове застосування окупантами важкого озброєння", - сказав речник.

За його словами, на Луганському напрямку вночі, після 3:10 наші оборонці Кримського зафіксували 10-ти артилерійських снарядів. Ворог вів обстріл з великокаліберної артилерії калібру 152 мм з боку окупованого селища Голубівське. Проте переважну більшість прицільних обстрілів ворог здійснив на Донецькому напрямку - тут російсько-окупаційні війська по 3 рази вели обстріли оборонців Гнутового та Водяного з великокаліберних кулеметів та гранатометів.

"Від початку поточної доби бойових втрат серед українських захисників немає", - повідомив Гуцуляк.

Як повідомляв УНН, за минулу добу, 6 вересня, окупанти на Донбасі 28 разів відкривали вогонь у бік українських позицій, обійшлося без втрат серед українських військовослужбовців. При цьому ліквідовано двох окупантів, ще трьох поранено.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП