z-pochatku-dobi-boyoviki-dvichi-obstrilyali-pozitsiyi-oos

З початку доби бойовики двічі обстріляли позиції ООС

 • 8608 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. З початку поточної доби російсько-терористичні угруповання двічі обстріляли позиції українських військ на Донбасі. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає УНН.

"З ночі й станом на дев’яту ранку, російсько-окупаційні війська порушили режим тиші двічі… Втрат у лавах Збройних сил України немає", - сказав Мотузяник.

За його словами, близько шостої ранку противник обстріляв з кулеметів наші позиції поблизу Водяного, а вже через годину застосував доволі широкий спектр піхотної зброї в бік захисників Гнутового.

"Цей обстріл почався близько сьомої ранку. Упродовж години окупанти вели вогонь з автоматичних та ручних гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї, намагаючись спровокувати наших захисників на вогонь у відповідь. Обстріл вівся з боку с. Пікузи", - зазначив речник Міноборони.

Він додав, що "станом на зараз ситуація перебуває під повним контролем підрозділів Об’єднаних сил".

Нагадаємо, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 24 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП