z-pochatku-dobi-boyoviki-trichi-obstrilyali-pozitsiyi-os

З початку доби бойовики тричі обстріляли позиції ОС

 • 9052 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Від початку поточної доби російсько-окупаційні війська три рази обстріляли позиції українських військ на Донбасі. Про це сьогодні на брифінгу у Києві повідомив речник Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"З початку цієї доби зафіксовано 3 прицільних обстріли з боку російсько-окупаційних військ… Бойових втрат серед українських військових немає", - сказав Гуцуляк.

За його словами, після 7:00 поблизу Кримського на луганському напрямку ворог прицільно розпочав обстріл з озброєння БМП. Адекватна відповідь захисників України з піхотного озброєння примусила ворога до дотримання тиші.

На донецькому напрямку ворожі обстріли зафіксовано вночі поблизу Широкиного та Водяного. Тут противник застосовував гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Нагадаємо, минулої доби, 9 вересня, ситуація в районі проведення операції залишалася напруженою, проте цілком контрольованою Об’єднаними силами. Бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП