z-pochatku-dobi-na-donbasi-poraneno-odnogo-ukrayinskogo-viyskovogo-1

З початку доби на Донбасі поранено одного українського військового

 • 7791 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. З початку поточної доби внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі один український захисник отримав поранення. Про це сьогодні під час брифінгу у Києві повідомив речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк, передає кореспондент УНН.

"З початку цієї доби внаслідок бойових дій один наш захисник отримав поранення. Його доставлено до військового мобільного госпіталю, та надається уся необхідна медична допомога", - зазначив речник МОУ.

Всього, за словами речника МОУ, від початку поточної доби станом на 12:00 з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 13 прицільних обстрілів.

Ворог застосовував гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю в районі населених пунктів Березове, Водяне, Чермалик, Старогнатівка, Широкине, Гнутове, зазначив він.

За словами Гуцуляка, декілька мін калібру 82 мм окупанти випустили по оборонних позиціях ОС поблизу населених пунктів Водяне та Чермалик. Зранку ворог випустив близько 10 мін калібру 120 мм по захисниках Кримського та Чермалика.

Захисники України декілька разів відкривали адекватний вогонь у відповідь та придушували ворожі вогневі засоби.

Нагадаємо, минулої доби бойовики здійснили 38 обстрілів позицій українських військових.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП