z-pochatku-kvitnya-vidkrito-66-kriminalnikh-provadzhen-povyazanikh-z-viborchim-protsesom

З початку квітня відкрито 66 кримінальних проваджень пов'язаних з виборчим процесом

 • 7396 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. З 1 квітня до цього дня поліцейські зареєстрували 976 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом. Трохи більше ніж за два тижні відкрито 66 кримінальних проваджень.Про це йшлося сьогодні, 17 квітня, на відеоселекторній нараді під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового за участі Голови Національної поліції Сергія Князєва та голови правління ВГО "Громадянська мережа Опора" Ольги Айвазовської, передає УНН. 

Сергій Яровий повідомив, що з 1 квітня до цього дня поліцейські зареєстрували 976 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом. Трохи більше ніж за два тижні відкрито 66 кримінальних проваджень.

Всього ж з початку проведення передвиборчої кампанії – з грудня 2018 року – до поліції надійшло 8,8 тисяч повідомлень про порушення. Відкрито 378 кримінальних проваджень та складено 763 протоколи.

Як повідомляв УНН, Адміністративні покарання за порушення виборчого законодавства в частині агітації на виборчих дільницях отримають понад 170 нардепів.

Українські Національні Новини

Політика