z-pochatku-obmezhuvalnikh-zakhodiv-prikordonniki-vyavili-120-porushnikiv-karantinu

З початку обмежувальних заходів прикордонники виявили 120 порушників карантину

 • 12664 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. З початку введення в Україні обмежувальних заходів у зв’язку з пандемією коронавірусу, у пунктах пропуску на державному кордоні прикордонники виявили понад 120 осіб, які порушили 14-денний карантин. Про це інформує пресслужба ДПСУ, передає УНН.

"Загалом з початку введення таких заходів у пунктах пропуску на державному кордоні прикордонники виявили понад 120 осіб, які порушили 14-денний карантин. Інформацію щодо них передали співробітникам Нацполіції. Нагадаємо, за таке порушення ст.44-3 КУпАП передбачає штраф від 17 тис. грн", - зазначили прикордонники.

У ДПСУ нагадали, що під час в’їзду в Україну громадяни, в обов’язковому порядку мають проходити 14-денний карантин. Для цього і громадяни України, і іноземці, мають встановити додаток "Дій вдома", або ж у разі невстановлення додатку - направляються на обсервацію.

Про осіб, які відмовилися проходити інкубаційний період на самоізоляції чи обсервації, а також тих, хто порушив правила карантину, співробітники Державної прикордонної служби відразу повідомляють співробітників Нацполіції та санітарно-карантинні підрозділи.

Як повідомляв УНН, на кордоні України з Угорщиною прикордонники зняли з паркана порушника, який, нібито, йшов на побачення, а насправді був у розшуку правоохоронців.

Українські Національні Новини

Суспільство