z-pochatku-povnomasshtabnogo-vtorgnennya-z-donbasu-bulo-evakuyovano-mayzhe-1000-osib

З початку повномасштабного вторгнення з Донбасу було евакуйовано майже 1000 осіб

 • 113005 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. З початку повномасштабного вторгнення було евакуйовано 9816 осіб з Луганщини та Донеччини. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області у Facebook, інформує УНН.

Цитата

«Всього з 24.02.2022 року евакуйовано з населених пунктів Донецької та Луганської областей співробітниками підпорядкованих підрозділів Головного управління 9816 осіб. Продовжуємо надавати допомогу населенню під час евакуації», - ідеться в повідомленні.

Деталі

У відомстві зазначили, що за минулу добу із зони активних бойових дій проведена евакуація 8 осіб з Бахмутського району. Також рятувальниками перевезено з пункту збору та реєстрації до місця посадки в евакуаційні потяги 59 осіб, з них 15 дітей та 1 особа з обмеженими фізичними можливостями.

В Покровському районі особовим складом Головного управління під час евакуації надана допомога 531 особі, з них 15 дітей та 10 осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Доповнення 

2 серпня вранці розпочалася обов’язкова евакуація з Донеччини, прибув перший потяг у Кропивницький Кіровоградської області. Голова Донецької ОВА Павло Кириленко в Telegram показав фото перших евакуйованих. 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Вінниччині спрацювала ППО – голова ОВА

     • 154482 переглядiв