z-pochatku-roku-na-blokpostakh-slovyanskoyi-operativnoyi-zoni-oos-zatrimano-45-separatistiv

З початку року на блокпостах Слов'янської оперативної зони ООС затримано 45 сепаратистів

 • 9560 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. З початку року поліцейські, що входять до складу сил операції об'єднаних сил спільно зі співробітниками Слов’янського відділу поліції затримали на блокпостах 45 сепаратистів, 8 злодіїв, 3-х нелегалів та одного безвісти зниклого. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Управління поліції в Донецькій області.

Згідно із повідомленням, з початку 2019 року правоохоронці перевірили понад три тисячі вантажівок та 90 тисяч легковиків. Крізь стоп-контролі пройшло майже 200 тисяч громадян.

"В результаті превентивних заходів було виявлено 9 осіб, які згідно з наявними базами даних, брали участь у незаконних збройних формувань та ще 36, які підтримують з бойовиками тісний зв'язок. Затримано 8 розшукуваних зловмисників за вчинення кримінальних правопорушень та виявлено 3 громадян, які знаходяться на території України нелегально, та 1 особу, яка значилася у категорії "безвісти зникла", - зазначили у прес-службі.

Крім того було виявлено 5 водіїв в стані алкогольного сп'яніння.

Правоохоронці додали, що всього з початку року на блокпостах Слов'янської оперативної зони припинено 80 правопорушень, зокрема, 5 фактів незаконного перевезення вогнепальної та холодної зброї, 5 випадків незаконного перевезення наркотичних засобів, виявлено 7 викрадених телефонів. Огляд автотранспорту дозволив задокументувати 6 фактів підробки документів.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що бійці ООС взяли в полон бойовика. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП