z-pochatku-roku-na-kiyivschini-viluchili-nelegalniy-spirt-na-ponad-80-mln-grn

З початку року на Київщині вилучили нелегального спирта на понад 80 млн грн

 • 9956 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. З початку року правоохоронці вилучили з незаконного обігу контрафактний спирт на суму 80,5 млн гривень. Про це повідомляє головне управління ДФС у Київській області, передає УНН.

Загалом, у напрямі протидії незаконному обігу підакцизних товарів з незаконного обігу у поточному році оперативними працівниками вилучено товарно-матеріальні цінності на загальну суму 84,2 млн. грн., в тому числі підакцизної групи на суму 81,1 млн. грн.

Повідомляється, що паливно-мастильних матеріалів було вилучено в кількості 29,3 тонн на суму 553,5 тис. гривень, спирту - 32,2 тис. дал на суму 80,5 млн. гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Кіровоградщині АЗС торгувала "лівим" пальним

У фіскальній службі додали, що за результатами проведених оперативними підрозділами заходів припинено діяльність підпільного виробництва незаконного виготовлення паливно-мастильних матеріалів.

У даному напрямі роботи розпочато 3 кримінальних провадження, в т. ч. 1 за ч. 3 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.

Нагадаємо, у Херсоні вилучили контрафактний алкоголь на понад мільйон гривень.

Українські Національні Новини

Київ