z-pochatku-roku-politsiya-stolichnoyi-pidzemki-viyavila-12-zacheperiv

З початку року поліція столичної підземки виявила 12 зачеперів

 • 10792 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. З початку року поліція київського метрополітену виявила 12 зачеперів, серед них 5 порушників – неповнолітні. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Поліцейські провели профілактичну роботу з неповнолітніми та попередили їх про трагічні наслідки такого екстремального виду розваг. На їхніх батьків склали адміністративні протоколи за ч. 3 ст. 184 за невиконання ними обов’язків щодо виховання своїх дітей. Санкція статті передбачає накладення штрафу від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Стосовно порушників поліцейські склали 7 протоколів за вчинення правопорушення, передбаченого статтею 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, та 5 адміністративних протоколів за статтею 184 на батьків, діти, яких не досягли 16-ти років. Матеріали направлені до районних судів міста Києва для визначення покарання.

Як повідомляв УНН, минулого року столичні правоохоронці відкрили кримінальне провадження через загибель зачепера в метро.

Троє людей загинули під колесами київського метро у 2016 році.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП