z-pochatku-viyni-v-ukrayini-zaginulo-115-ditey

З початку війни в Україні загинуло 115 дітей

 • 207718 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. З початку війни, яку розпочала росія в Україні, вже загинуло 115 дітей та понад 140 поранено.Про це повідомили в Офісі Генпрокурора, пише УНН.

Цитата

«115 дітей загинули в Україні внаслідок збройної агресії Російської Федерації. Більше 140 поранено. Найбільше постраждалих у Київській - 58, Харківській - 36, Донецькій -29, Чернігівській - 30, Миколаївський - 22, Житомирській - 15, Сумській - 14 та Херсонській - 14 областях»,- йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що 19 березня 2022 року внаслідок обстрілу військовими РФ місті Рубіжне на Луганщині зруйновано житловий будинок. З-під його завалів рятувальники дістали двох дітей. Їм робили серцево-легеневу реанімацію, намагаючись врятували, але марно. Діти не вижили.

«Під завалами знайшли ще одну дитину з матір’ю. На жаль, медики констатували смерть жінки, а дитину вдалося врятувати. Її стан стабільний та задовільний», - зазначається в повідомленні.

Окрім того, 19 березня 2022 року внаслідок обстрілу житлових будинків місті Харкова загинули чоловік та 9-річний хлопчик.
В ОГП повідомляють, що через регулярні бомбардування та обстріли збройними силами рф об’єктів цивільної інфраструктури та житлових кварталів пошкоджено 489 закладів освіти. 69 з них зруйновано повністю.

Наголошується, що ці дані не є остаточними, оскільки відсутня можливість огляду місць обстрілів в районах активних бойових дій та на тимчасово окупованих територіях

Доповнення

Від початку війни у Києві загинули 228 людей, з них 4 дитини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП