z-pochatku-zhovtnya-na-kiyivschini-viyavili-ponad-100-vodiyiv-yaki-buli-napidpitku

З початку жовтня на Київщині виявили понад 100 водіїв, які були напідпитку

 • 9332 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. У Київській області упродовж трьох останніх діб працівники поліції склали 34 адміністративних протоколи за керування транспортними засобами у нетверезому стані. З початку місяця таких правопорушень зафіксовано 113. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Київській області.

"Працівники поліції області продовжують виявляти та документувати порушення Правил дорожнього руху. Однак, не зважаючи, що такі посилені превентивні заходи тривають з початку жовтня, водії продовжують зневажливо ставитись до Правил дорожнього руху", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, упродовж трьох діб працівники поліції склали 34 адміністративних протоколи за керування транспортними засобами у нетверезому стані. З початку заходу таких правопорушень зафіксовано - 113. 

Поліцейські зауважують, що така робота триває не тільки на дорогах, а й на водних об'єктах області. 

Так, під час патрулювання Київського водосховища та прилеглої до нього річки Тетерів, працівники водної поліції Вишгородського відділу поліції виявили 2 факти керування човном у стані алкогольного сп'яніння. На осіб, які керували плавзасобами напідпитку, складено адміністративні протоколи за ч. 6 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) КУПАП. 

Нагадаємо, у Вінницькій області поліцейський Святошинського управління поліції Києва напідпитку виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з Audi 80, внаслідок чого загинула людина, ще двоє отримали травми.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП