z-pomeshkan-pidozryuvanikh-u-vibukhu-v-restorani-na-prikarpatti-viluchili-elementi-vibukhivki

З помешкань підозрюваних у вибуху в ресторані на Прикарпатті вилучили елементи вибухівки

 • 8359 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Правоохоронці Прикарпаття знайшли у помешканнях 4 затриманих за підозрою у причетності до вибуху у косівському ресторані "Старий Косів" елементи для виготовлення вибухових пристроїв і зброю. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області, передає УНН.

"В помешканнях фігурантів проведено санкціоновані обшуки, де вилучено предмети для виготовлення вибухівки, зброю та грошові кошти. Призначено ряд експертиз, проводяться слідчі дії", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лисичанську чоловік увірвався до школи і погрожував її підірвати

Нагадаємо, що 6.09.2018 в ресторані "Старий Косів", який знаходиться у місті Косів, стався вибух, унаслідок чого пошкоджено приміщення закладу.

Встановлено, що підозрювані, застосовуючи вибухову речовину, шляхом підриву пошкодили приміщення ресторану. В результаті невідкладних пошуків зловмисників правоохоронці затримали групу із 4 осіб віком від 23 до 60 років причетних до злочину. Двоє з них – мешканці Косівського району, двоє – Закарпатської області.

Як повідомляв УНН, співробітники Центрального слідчого бюро поліції (CBŚP) затримали двох чоловіків, підозрюваних у підкладанні бомби у торговельному пасажі в польському Білостоку.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП