z-rozfarbovanimi-oblichchyami-i-za-10-sekund-yak-prikordonniki-zustrili-finalistiv-lch

З розфарбованими обличчями і за 10 секунд: як прикордонники зустріли фіналістів ЛЧ

 • 46003 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Учасників фінального поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА, які прибули до Києва напередодні ввечері, зустріли прикордонники з обличчями, розфарбованими у стилі прапорів двох команд-фіналістів, і оформлювали кожного з учасників близько 10 секунд - на пріоритетній основі. Про це УНН повідомили у прес-службі ДПСУ.

Клуб "Реал" з Іспанії прикордонники оформили в авіаційному пункті пропуску "Бориспіль", а команду "Ліверпуль" з Англії - в "Жулянах".

Прикордонний контроль обох команд здійснювався на пріоритетній основі. Біля трапів літаків фіналістів вже зустрічали прикордонники, які мали заздалегідь заявлені списки. Це значно пришвидшило процедуру прикордонного контролю та зекономило час. Оформлення відбулося на місці.

Загалом на кожного з учасників витрачалось до 10 секунд, тому кожній з команд після перельоту довелося зачекати лише декілька хвилин.

Також прикордонники вже розпочали зустрічати вболівальників футбольного свята, яких очікується щонайменше 30 тисяч осіб.

Поліція очікує, що більшість футбольних вболівальників почне прибувати до Києва 25 травня.

Як повідомляв УНН, у фіналі Ліги чемпіонів 26 травня на НСК "Олімпійський" у Києві зіграють англійський "Ліверпуль" і мадридський "Реал".

Додамо, "Ліверпуль" і "Реал" оголосили заявки на фінал Ліги чемпіонів.

Українські Національні Новини

Мультимедіа