z-teritoriyi-rf-boyovikam-zavozyatsya-novi-tanki-rozvidka

З території РФ бойовикам завозяться нові танки - розвідка

 • 17390 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. За даними розвідки, з території РФ бойовикам залізничним транспортом завозяться нові танки Т-72Б. Про це повідомив представник пресцентру Міноборони полковник Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування ЗС РФ продовжує нарощувати бойові спроможності з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. Зокрема, триває переозброєння танкових підрозділів. Замість танків Т-64, які вичерпали ресурс експлуатації, з території РФ залізничним транспортом завозяться танки Т-72Б", - зазначив Мотузяник.

За його словами, вилучені окупантами з танкових підрозділів танки Т-64 розміщуватимуться на спеціальних майданчиках для демонстрації у такий спосіб виконання Мінських домовленостей про відведення важкої техніки від лінії зіткнення.

Нагадаємо, командування російсько-окупаційних військ посилює вимоги до бойової підготовки так званого “військовозобов’язаного населення” на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика