z-ukrayini-za-dobu-viyikhali-40-tisyach-lyudey-sered-tikh-kogo-ne-propustili-6-psevdostudentiv-ta-bagatoditniy-batko

З України за добу виїхали 40 тисяч людей. Серед тих, кого не пропустили - 6 псевдостудентів та "багатодітний батько"

 • 312568 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. З України минулої доби виїхали 40 тисяч осіб. Майже 24 тисячі з них перетнули кордон з Польщею, решта вирушили до інших країн ЄС та Молдови. Про це повідомляє Західне регіональне у управління Держприкордонслужби, інформує УНН

Деталі

У свою чергу, до України за минулу добу прослідували більше 41 тисячі осіб, 37 тисяч з них – громадяни України. Оформлено 60 вантажівок з гуманітарною допомогою.

До того ж, за спробу незаконного перетину державного кордону України затримано 24 особи – 12 з них намагалися незаконно перетнути кордон у пунктах пропуску, ще 12 осіб затримані поза пунктами пропуску.

Крім того, ще 20 чоловіків не пропущено через кордон, оскільки під час перевірки у прикордонників виникли підозри щодо дійсності документів.

Цитата

«Серед осіб, які намагалися використати сумнівні документи, охоронці кордону виявили 6 псевдостудентів та 1 «багатодітного батька». 8 осіб надали довідки «про непридатність до військової служби», а у паспорті ще 5 було виявлено підроблену відмітку про виїзд на постійне проживання за кордоном. Чоловіків було передано співробітникам Нацполіції, оскільки у їхніх діях вбачаються ознаки правопорушень передбачених статтями 336 та 358 Кримінального кодексу України», - ідеться у повідомленні.

Доповнення 

5 вересня з 9:00 до 12:00 не працюватиме пункт пропуску "Устилуг-Зосін", що на українсько-польському кордоні у межах Волинської області. 

Українські Національні Новини

Суспільство