z-yogo-propagandoyu-vseredini-rosiyi-putin-mozhe-zavershiti-viynu-bud-yakoyi-miti-kuleba

З його пропагандою всередині росії, путін може завершити війну будь-якої миті - Кулеба

 • 300699 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Російському диктатору владіміру путіну не потрібна допомога у пошуку рішень для “збереження обличчя”. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час виступу на засіданні Ради міністрів закордонних справ ЄС у понеділок, пише УНН.

Цитата

«путіну не потрібна наша з вами допомога у пошуку рішень для “збереження обличчя”. У нього вони є. З його пропагандою всередині рф, він може завершити війну будь-якої миті. Просто вийшовши та заявивши, що “славетна російська армія” результативно знищила таку-то і таку-то кількість українських підрозділів та об’єктів, відтак успішно “демілітаризувавши” та “денацифікувавши” Україну (що б це слово не значило до нього). А отже, “Час повертатися додому”, може сказати він. Пропагандисти допоможуть зробити так, щоб росіяни аплодували своєму “великому лідеру”, - заявив Кулеба.

Деталі

Водночас з його слів для того, щоб путін дійшов до точки усвідомлення потреби таких дій, Європа має значно посилити тиск на нього.

Так, потрібно більше жорстких санкцій, більше важкого озброєння, більше ясності щодо майбутнього України в об’єднаній Європі.

«Перемога України буде також вашою перемогою. Вона буде перемогою майбутнього над силами минулого. Перемога України дозволить поколінням європейців насолоджуватися перевагами свободи, мирного життя та благополучного, стабільного розвитку. Але нині ми потребуємо рішучих дій від кожного присутнього у цій кімнаті, аби вибороти це майбутнє», - підсумував свій виступ міністр.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор володимир путін через війну, яку він почав, вже не зможе зберегти обличчя, йому варто подумати, як зберегти свою країну.

Українські Національні Новини

Політика