za-50-sekund-vikrali-khutra-na-130-tisyach-griven-zlovmisnikiv-zatrimano

За 50 секунд викрали хутра на 130 тисяч гривень: зловмисників затримано

 • 12211 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. У Білій Церкві невідомі пошкодили двері та увірвалися до місцевого магазину хутра. Зловмисникам вистачило 50 секунд, аби забрати товар на 130 тис. грн. Про це повідомили у пресслужбу ГУ НП Київської області і додали, що зловмисники уже затримані, передає УНН.

"Днями о 5:40 годині ранку, до поліції зателефонував випадковий перехожий, який повідомив, що невідомі пошкодили двері та увірвалися до місцевого магазину хутра. Зловмисникам вистачило 50 секунд, аби забрати товар... Пізніше, власники крамниці вказали, що викрадено 12 шуб вартістю більше 130 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З магазину хутряних виробів вкрали 50 шуб

У поліції відзначили, що завдяки камерам вуличного відеоспостереження вдалося встановити, що крадії рухалися на автомобілі Mitsubishi в напрямку столиці. В подальшому, одного з зловмисників вдалося затримати неподалік його місця проживання. Ним виявився 43-річний житель Києва, який в минулому вже мав проблеми з законом за аналогічні злочини. Вироби з хутра вилучено в якості речових доказів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині з супермаркету вкрали термінал із грошима

Слідчі Білоцерківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Нині чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Другого співучасника злочину наразі встановлюють правоохоронці. Тривають слідчі дії.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП