za-chas-viyni-fond-mkhp-gromadi-rozdav-gumanitarnoyi-dopomogi-mayzhe-na-22-mln-grn

За час війни Фонд “МХП-Громаді” роздав гуманітарної допомоги майже на 22 млн грн

 • 125902 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Від початку війни Фонд "МХП-Громаді" отримав та роздав 253 тонни гуманітарної допомоги загальною вартістю 21 млн 750 тис. грн, передає УНН із посиланням на пресслужбу Фонду.

Цитата

"Від початку війни ми отримали вже 253 тонни гуманітарної допомоги на суму 21 750 000 грн", - йдеться у повідомленні.

Фонд роздає продукцію у 60 громадах 12 областей.

"Допомога з Польщі, Румунії, Італії, Данії, Нідерландів, Німеччини для нас дуже цінна, адже кожна річ, яку ми отримуємо, - це доказ солідарності європейців з нашим народом проти рашизму в нашій країні", - підкреслили у Фонді.

Там констатували, що частина внутрішньо переміщених осіб потроху повертається на звільнені від ворожої окупації території. Зокрема, на Київщину, Чернігівщину та інші місця. Проте більшість людей, які постраждали через війну, залишаються у відносно спокійних областях України, нагадали у Фонді.

"Таким людям ми продовжуємо надавати гуманітарну допомогу, яку отримуємо з-за кордону. І не перестаємо захоплюватися людяністю та чуйністю наших західних сусідів. Адже в їхніх невеликих справах, які вони роблять для нас, криється велика любов до ближнього, який опинився в скруті", - підкреслили у "МХП-Громаді".

Також у Фонді відзначили оригінальність окремих пакунків гуманітарної допомоги, що надходить на адресу "МХП-Громаді". Йдеться про особливі пакунки, акуратно підписані і марковані наліпкою з сердечком.

"Для нас це означає велику любов всередині. І це справді так. У пакунку – речі для немовлят, наче щойно з магазину: випрані, відбілені, випрасувані. Між рівненькими стопочками одягу – іграшки та забавки для малечі, а також книжечка з яскравими малюнками, яка чекає свого наступника в Україні, щоб розважати, навчати і потішати. Такі пакунки не поодинокі, їх, певно, складають люблячі і уважні матусі, які розуміють, що війна не повинна знищити дитинство наших хлопчаків та дівчаток чи деформувати свідомість маленьких українців", - розповіли у "МХП-Громаді".

Довідка

МХП - провідний виробник курячого м'яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів ("Наша Ряба"). Засновник компанії - Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство