za-debati-na-olimpiyskomu-mayut-platiti-shtabi-kandidativ-nstu

За дебати на "Олімпійському" мають платити штаби кандидатів - НСТУ

 • 14557 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Виборчі штаби кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського мають зі своїх фондів заплатити кожному телеканалу, який транслюватиме дебати на НСК "Олімпійський". Про це повідомив голова НСТУ Зураб Аласанія, передає УНН. 

"Дебати на НСК "Олімпійський" не будуть офіційно вважатися дебатами. За державний кошт дебати мають бути проведені на телеканалі, а тут (на НСК "Олімпійський" - ред.) це політична агітація. І власне, штаби мають платити за це. Штаби мають заплатити кожному каналу, які це будуть транслювати, бо це буде агітація. Так само вони зобов'язані заплатити за проведення таких дебатів", - зазначив Аласанія.

Нагадаємо, кандидат у президенти України Володимир Зеленський погодився на дебати перед другим туром виборів, однак висунув свої умови до діючого глави держави Петра Порошенка.

Його пропозицію прийняв чинний голова держави і другий кандидат у президент Петро Порошенко.

Голова правління ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” Зураб Аласанія на своїй сторінці у Facebook заявив, що НСТУ починає перемовини з кандидатами у президенти щодо організації їхніх дебатів на НСК “Олімпійський”.

Директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко запевнив, що правоохоронні органи без проблем зможуть зберегти спокій на НСК "Олімпійський", під час проведення запланованих дебатів кандидатів на пост президента України.

Українські Національні Новини

Політика