za-devyat-misyatsiv-patrulni-lvivschini-prityagnuli-do-vidpovidalnosti-mayzhe-15-tis-porushnikiv-shvidkisnogo-rezhimu

За дев‘ять місяців: патрульні Львівщини притягнули до відповідальності майже 15 тис. порушників швидкісного режиму

 • 155256 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. За дев‘ять місяців майже 15 тисяч порушників швидкісного режиму притягнули до відповідальності. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області, передає УНН.

Цитата

"За січень — вересень цього року на Львівщині поліцейські винесли 14 984 постанов любителів швидкої їзди. Хочемо зазначити, що штраф для цих керманичів, це найлегше, чим могло все закінчитися", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що на території Львівської області поліцейські задокументували 1917 ДТП, причиною яких стало перевищення швидкості. Зокрема, перевищення безпечної швидкості є лідером ДТП з потерпілими.

За 9 місяців 2022 року відбулося 457 автопригод, що становить 34,86% від загальної кількості ДТП з потерпілими.

Доповнення

На Львівщині з‘явилося ще три ділянки, де поліцейські здійснюють вимірювання швидкості руху за допомогою приладів TruCAM на автодорозі Київ — Чоп:

  • км 457 – 463 від с. Хватів до Олесько;
  • км 498 – 500 від с. Н. Милятин до С. Милятин;
  • км 597 – 603 від с. Пісочна до (П’ятничани – Угерсько).

"Бережіть себе та пам‘ятайте, що правильно обрана швидкість руху автомобіля є однією із запорук безпечної їзди!", - йдеться в дописі.

Нагадаємо 

13 жовтня, на автомобільних дорогах країни з’явилися 9 нових ділянок, також змінено 4 існуючі ділянки, де патрульною поліцією здійснюється вимірювання швидкості руху за допомогою приладів TruCAM.

Українські Національні Новини

Суспільство