za-dobu-boyoviki-5-raziv-obstrilyuvali-pozitsiyi-zsu-na-donbasi

За добу бойовики 5 разів обстрілювали позиції ЗСУ на Донбасі

 • 8090 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Від початку доби ворог п'ять разів порушив режим припинення вогню. Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-центр штабу ООС.

"Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - повідомили в прес-центрі.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" збройні формування Російської Федерації чотири рази обстріляли позиції Об'єднаних сил: зі станкових протитанкових гранатометів – біля населеного пункту Новоселівка Друга; з ручних протитанкових гранатометів – поблизу міста Красногорівка; двічі з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населених пунктів Широкине і Лебединське.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зі станкових протитанкових гранатометів обстріляв наші позиції в районі населеного пункту Луганське.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Нагадаємо, що станом на 12:00 бойовики тричі обстрілювали позиції Об’єднаних сил. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП