za-dobu-do-punktiv-obigrivu-v-ukrayini-zvernulos-ponad-1300-osib-dsns

За добу до пунктів обігріву в Україні звернулось понад 1300 осіб - ДСНС

 • 10868 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. За минулу добу до пунктів обігріву в Україні звернулись 1355 людей, загалом розгорнуто 4979 таких пунктів. Про це повідомляє пресслужба ДСНС, інформує УНН.

"З початку прогнозованого зниження температурних показників, рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в регіонах розпочали свою роботу пункти обігріву. Це зроблено з метою недопущення випадків обмороження та загибелі людей", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на 19 січня, місцевими органами влади у взаємодії з ДСНС розгорнуто 4 тис. 979 пунктів обігріву, з них місцевим самоврядуванням - 4 тис. 933 стаціонарних пункти, а ДСНС - 46 мобільні пункти обігріву на базі наметів та транспортних засобів.

"Загалом, упродовж доби 18 січня до пунктів обігріву звернулось 1 тис. 355 людей, з них 405 - до пунктів ДСНС", - повідомили надзвичайники.

Вказується, що на звернення органів місцевої влади ДСНС можуть бути додатково розгорнуті пункти обігріву у визначених місцях.

Як повідомлялося раніше в УНН, в Україні розгорнули майже 5 тис. пунктів обігріву.

Українські Національні Новини

Суспільство