za-dobu-na-bukovini-vodiyi-zbili-dvokh-pishokhodiv-ta-vrizalis-u-potyag

Водій на мікроавтобусі в'їхав у потяг

 • 10068 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. За добу на Буковині сталося чотири ДТП, у результаті яких травмовано 12 людей, серед яких є дитина. Під час однієї з аварій мікроавтобус в'їхав у локомотив. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У Чернівцях водій не впорався з керуванням мікроавтобуса та наїхав на пішохода, якого госпіталізували з забоєм головного мозку.

У селі Атаки Хотинського району водій легкового авто наїхав на чоловіка, який переходив дорогу по пішоходному переходу – його доправили до лікарні з переломом стегнової кістки.

Масштабна ДТП відбулася у місті Сторожинець - п'ний водій легкового авто не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з мікроавтобусом. У результаті обох водіїв та шістьох пасажирів, серед яких був семирічний хлопчик, госпіталізували з численними травмами різної тяжкості.

Добу буковинських аварій закрила пригода на залізничному переїзді в селі Верхні Петрівці, де мікроавтобус в'їхав у локомотив. Водія та пасажирку доправили до лікарні з численними травмами.

За всіма ДТП розпочато кримінальні провадження.

Раніше УНН повідомляв, що набита п'яними людьми машина врізалась у поїзд на станції Долинська у Кіровоградській області. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП