za-dobu-na-khersonschini-predstavniki-bankiv-oshukali-meshkantsiv-na-ponad-12-tis-grn

За добу на Херсонщині "представники банків" ошукали мешканців на 12 тис. грн

 • 8086 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. За добу в поліцію Херсонщини звернулись троє мешканців області, яких ошукали псевдопрацівники банків, сумарно на 12,6 тис. гривень. Про це УНН повідомили в відділі комунікації поліції Херсонської області.

Повідомляється, що спочатку, до Бериславського відділу поліції зателефонувала 44-річна жителька села Новоберислав. Вона розповіла, що їй на мобільний телефон зателефонував незнайомий чоловік та представився працівником банку. Він повідомив, що банківська картка жінки заблокована та для її розблокування необхідно назвати вказані на ній реквізити. Заявниця назвала данні картки, після чого виявила, що з банківського рахунку зникли гроші в сумі понад 7600 гривень.

Дещо пізніше, до Херсонського відділу поліції звернулась 72-річна жителька обласного центру, яку так само шахраї ошукали на 3000 гривень. А 58-річний мешканець села Гладківка Голопристанського району в такий самий спосіб залишився без 2000 гривень.

Даних про відкриті кримінальні або ж адміністративні провадження в поліції не надали.

Додамо, що правоохоронці закликають бути більш обачними та не довіряти особам, які намагаються дізнатися реквізити ваших банківських карток.

Нагадаємо, 17 квітня, у Краматорську “співробітники банку” заволоділи понад 43 тисячами гривень місцевих мешканців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП