za-dobu-prikordonniki-perevirili-ponad-125-tis-lyudey-oznak-koronavirusu-ne-viyavleno

За добу прикордонники перевірили понад 125 тис. людей: ознак коронавірусу не виявлено

 • 11719 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. За добу прикордонники перевірили 125 368 осіб, у двох жінок була підвищена температура. В ході подальшої перевірки, ознак коронавірусу виявлено не було, у них діагностували ГРВІ. Про це повідомляє УНН із посиланням на державну прикордонну службу України.

"За результатами минулої доби прикордонники перевірили 125 368 осіб. Загалом, від 25 лютого цього року, перевірено вже понад 1,2 млн громадян. Учора охоронці кордону зафіксували два випадки підвищеної температури у двох громадянок України у пунктах пропуску "Грем’яч" та "Бориспіль". За результатами додаткової перевірки лікарі діагностували в обох жінок ГРВІ, ознак Covid-19 не виявлено", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що температурний скринінг громадян, які в’їжджають в Україну у пунктах пропуску через державний кордон, а також у КПВВ на лінії розмежування у зоні проведення операції Об’єднаних сил та на адмінмежі з тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим здійснюється у цілодобовому режимі.

Нагадаємо, з 7 березня 2020 року ввелися тимчасові обмеження щодо перетину КПВВ у зоні ООС у зв’язку із поширенням на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей випадків захворювання на гострі респіраторні захворювання, збудником яких, ймовірно, є коронавірус.

Як раніше повідомляв УНН, станом на ранок 8 березня 2020 року було зареєстровано 106 161 випадок захворювання COVID-19, з них 3 594 закінчились смертю, у той же час 59 942 (56,4%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 25 302 випадки у 92 країнах/територіях/регіонах, в Україні зареєстровано 1 лабораторно підтверджений випадок COVID-19.

Українські Національні Новини

Суспільство