za-dobu-suttyevikh-zmin-na-fronti-ne-vidbulos-zyavilas-nova-garyacha-tochka-arestovich

За добу суттєвих змін на фронті не відбулось, з'явилась нова гаряча точка - Арестович

 • 198932 переглядiв

КИЇВ. 26 березня. УНН. Протягом доби російсько-української війни суттєвих змін в обстановці не відбулось. Про обстановку повідомив на брифінгу у суботу радник глави Офісу Президента України Олексій Арестович, пише УНН.

Цитата

«Протягом доби суттєвих змін в обстановці не відбулось. Нова гаряча точка – це місто Славутич, мешканці якого чинять героїчний громадянський супротив загарбникам і зараз в Славутичі відбувається величезний мітинг з українськими прапорами. Місто-герой, місто-ліквідатор, місто працівників Чорнобильської АЕС дає відсіч російським загарбникам», - повідомив радник глави ОП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадений мер Славутича вже на свободі

Деталі

Також з його слів, противник продовжує зосереджувати свої зусилля на місті Маріуполь.

«Там ідуть вуличні бої, намагається наступати в районі Ізюму і на Київщині чинити певні тактичні дії. Збройні сили України проводять стратегічну оборонну операцію. В деяких містах контратакують і наносять ракетно-артилерійські і повітряні удари по противнику, дуже результативні», - сказав він.

Нагадаємо

Як писав УНН, російські окупаційні сили намагаються вести штурмові дії на Київщині, намагаються активізувати діяльність диверсійно-розвідувальних груп на території столиці.

Українські Національні Новини

Політика