za-dobu-z-okupovanikh-teritoriy-viyikhalo-1036-osib-golova-zaporizkoyi-ova

За добу з окупованих територій виїхало 1036 осіб - голова Запорізької ОВА

 • 109455 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Протягом минулої доби з тимчасово окупованих територій виїхало 1036 осіб, серед них 324 дитини. Голова Запорізької ОВА Олександр Старух розповів, що на заваді швидкому пропуску евакуаційних колон стоять окупанти, передає УНН.

Цитата

"Черги великі, значна кількість людей прагне потрапити на підконтрольну територію. На заваді швидкому пропуску евакуаційних колон стоять окупанти", - сказавв Старух: "У чергах продовжують очікувати тисячі машин, тих, кого пропускають лише мала частина від можливої пропускної спроможності."

За його словами, проїзд також ускладнився через несприятливі погодні умови, а спробам обласної влади покращити стан дороги перешкоджають обстріли з боку тимчасово окупованих територій.

Старух закликає українців швидше виїжджати з окупованих територій, оскільки з початку осені ситуація буде погіршуватись. 

"У Василівському та Мелітопольському районі немає газу, під питанням початок опалювального сезону. Треба робити це методично і не чекати, поки буде зовсім погано", - зазначив він.

Раніше

У Василівці Запорізької області в евакуаційній черзі на виїзд на підконтрольну Україні територію померла жінка.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Туреччина пообіцяла не допустити обхід санкцій росією

     • 245332 переглядiв