za-dva-misyatsi-statki-top-25-naybagatshikh-lyudey-svitu-zrosli-na-ponad-250-mlrd-dolariv-forbes

За два місяці статки ТОП-25 найбагатших людей світу зросли на понад 250 млрд доларів - Forbes

 • 76331 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Сумарний статок ТОП-25 найбагатших людей світу збільшилася приблизно на 255 млрд доларів за останні два місяці, попри на пандемію коронавірусу. Такі оцінки опублікував журнал Forbes, передає УНН.

Так, на першому місці за приростом статків опинився засновник Facebook Марк Цукерберг, який став багатшим на 31,4 млрд доларів. Його активи оцінюються в 86,5 млрд доларів, він займає четверту сходинку у списку 25 найбагатших мільярдерів за версією Forbes.

На другому місці засновник і гендиректор Amazon Джефф Безос. Приріст склав 29,9 млрд доларів. Його статки оцінюються у 146,9 млрд доларів. У рейтингу мільярдерів він займає перше місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двадцятка найбагатших людей світу за добу втратила близько 78 млрд доларів через COVID-19.

Третю сходинку за приростом зайняв індійський мільярдер Мукеш Амбані, який у квітні уклав угоду з Facebook і став найбагатшою людиною Азії. Після обвалу ринку його статки збільшилися на 19,9 млрд доларів, досягнувши 52,7 млрд доларів. За версією Forbes він займає 15-е місце у списку ТОП-25 найбагатших людей світу.

На четвертому місці засновник другого за величиною після Alibaba китайського онлайн-магазину Pinduoduo Колін Чжен Хуан. Він став багатшим на 17,9 млрд доларів. Його статки оцінюються у 35,6 млрд, в загальному рейтингу він посідає 22-й рядок.

Співзасновник і розробник Google Ларрі Пейдж став багатшим на 14,2 млрд доларів, його статки збільшилися до 63,6 млрд доларів. У загальному рейтингу він посідає восьму сходинку.

Додамо, що жоден з 25 мільярдерів не став біднішим, а загальна вартість їх активів досягла майже 1,5 трлн доларів.

Нагадаємо, що раніше в УНН повідомлялося, коли світова економіка відновиться від пандемії.

Українські Національні Новини

Економіка