za-dva-misyatsi-u-kiyevi-viyavili-76-inozemtsiv-pravoporushnikiv

За два місяці у Києві виявили 76 іноземців-правопорушників

 • 6210 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. У лютому-березні цього року у Києві виявили 76 іноземців-правопорушників. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Служби безпеки України.

"Під час проведення спільної операції "Мігрант" (співробітників ГУ БКОЗ СБУ спільно з ЦМУ ДМС України - ред.) у лютому-березні поточного року в столичному регіоні проведено профілактичну роботу з нагляду та контролю за виконанням міграційного законодавства. За її підсумками лише у Києві виявлено 76 іноземців-правопорушників", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З України депортують трьох відрахованих студентів-іноземців

За даними спецслужби, 61 іноземець порушив правила перебування і транзитного проїзду територією України. 6 іноземців порушили порядок працевлаштування, прийняття на навчання, проживання та реєстрації. 45 іноземців примусово видворено з України з забороною в'їзду на 3 роки. 9 нелегалів поміщено до Пункту тимчасового перебування іноземців для проведення ідентифікації та подальшого видворення.

Як повідомляв УНН, упродовж тижня правоохоронці притягнули до відповідальності понад 360 незаконних мігрантів та осіб, які незаконно перебували на території України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП