za-faktom-avariyi-pid-kharkovom-slidchi-vidkrili-kriminalne-provadzhennya

За фактом аварії під Харковом слідчі відкрили кримінальне провадження

 • 7553 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. За попередніми даними, внаслідок ДТП загинули 4 людини, 9 потерпілих доставлені до медичних закладів. Попередньо, дітей серед загиблих немає. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автошляху Київ-Харків-Довжанський неподалік міста Чугуїв 14 січня близько 08:00. Встановлено, що водій легковика Hyundai не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого допустив зіткнення з мікроавтобусом Renault. Від отриманих травм 34-річний водій, 2 пасажирки Hyundai і пасажирка Renault загинули на місці. До медичних закладів з травмами різного ступеня тяжкості доставлені 9 осіб, які рухалися у мікроавтобусі.

Огляд місця події триває, поліцейські встановлюють усі обставини аварії та особи потерпілих в ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За останню добу на Київщині сталося 15 ДТП

Інформація про даний факт внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляє УНН, сьогодні, неподалік  міста Чугуїв, що на Харківщині, сталась ДТП зі смертельними наслідками, загинуло чотири людини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП