za-faktom-zagibeli-6-richnogo-khlopchika-pid-kolesami-traktora-na-khmelnichchini-vidkrito-dva-kriminalnikh-provadzhennya

Через загибель 6-річного хлопчика під колесами трактора відкрито два провадження

 • 10635 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. За фактом загибелі 6-річного хлопчика під колесами трактора на Хмельниччині відкрито два кримінальні провадження. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Хмельницькій області.

"По даному факту слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили два кримінальних провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого), а також ч. 2 ст. 137 (Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей, що спричинили смерть неповнолітнього) Кримінального кодексу України", - сказано у повідомленні.

У рамках розслідування призначено цілий ряд експертиз. Правоохоронці з’ясовують усі обставини.

Як повідомлялося раніше, 42-річний водій трактора, об’їжджаючи шкільний автобус, який стояв на зупинці, скоїв наїзд на 6-річного хлопчика, учня 1-го класу. За попередньою інформацією, дитина намагалася перебігти проїжджу частину дороги перед автобусом і потрапила під колеса. Хлопчик отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП