za-minulu-dobu-boyoviki-6-raziv-porushili-rezhim-tishi

За минулу добу бойовики 6 разів порушили режим тиші

 • 9755 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. За минулу добу зафіксовано 6 ворожих обстрілів, здебільшого на донецькому напрямку, жоден український військовослужбовець не постраждав. Про це на брифінгу в неділю, 30 грудня, повідомив речник Міністерства оборони України Максим Праута, повідомляє УНН

"Загалом протягом минулої доби зафіксовано 6 ворожих обстрілів. Військовослужбовці Об’єднаних сил тричі відкривали вогонь у відповідь з чергових вогневих засобів на ділянках, де противник застосовував зброю найбільш інтенсивно. Протягом минулої доби жоден військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил не постраждав". – сказав Праута.

В Міноборони повідомили, що, здебільшого, ворог здійснював обстріли на Донецькому напрямку.

"Зокрема, після 3-ї години ночі противник 20 хвилин обстрілював зі стрілецької зброї наших військовослужбовців, які виконують бойові завдання біля Опитного. Ще один раз у цьому ж районі окупанти влаштували обстріл ввечері, використовуючи кулемети великого калібру та стрілецьку зброю", - зазначив Праута.

Також бойовики застосували гранатомет неподалік Гнутового та стріляли з великокаліберних кулеметів в районах Новомихайлівки та Водяного. На Луганському напрямку окупанти влаштували 10-хвилинний провокаційний обстріл з ручних протитанкових гранатометів позицій підрозділів Об’єднаних сил поблизу селища Залізне.

"З початку поточної доби ворог режиму тиші не порушував", - повідом Праута.

Як повідомляв УНН, тристороння контактна група з питань врегулювання ситуації на Донбасі погодила запровадження режиму тиші з 29 грудня. 

Командування ООС розпочало режим тиші, натомість бойовики порушили режим тиші

Українські Національні Новини

Кримінал та НП