za-minulu-dobu-pravookhorontsi-oos-zatrimali-chotirokh-osib-prichetnikh-do-nzf

За минулу добу правоохоронці ООС затримали чотирьох осіб, причетних до НЗФ

 • 8387 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. За минулу добу правоохоронці Операції об’єднаних сил (ООС) на блокпостах затримали 4 особи, причетні до незаконних формувань (НЗФ). Про це повідомила представник прес-центру Об’єднаних сил капітан Вікторія Данильчук, передає УНН.

"Протягом доби правоохоронцями Об’єднаних сил, які несуть службу на стаціонарних та мобільних блокпостах, було затримано 4 особи, які причетні до незаконних збройних формувань", - зазначила спікер.

Крім того, за її словами, українські правоохоронці зафіксували 15 фактів незаконного поводження зі зброєю та 19 фактів незаконного обігу наркотичних засобів.

Також спікер додала, що за минулий день на підконтрольну Україні територію прослідувало понад 21 тисячі осіб та майже 2,5 тисячі транспортних засобів. У пропуску через лінію розмежування з різних причин відмовлено 34 особам.

Нагадаємо, минулої доби, 19 вересня, ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об’єднаними силами. Бойовики 24 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому противник 4 рази застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП