za-minuvannya-stadionu-ta-viddilu-politsiyi-na-dnipropetrovschini-zatrimano-dvokh-cholovikiv

За "мінування" стадіону та відділу поліції на Дніпропетровщині затримано двох чоловіків

 • 8634 переглядiв

КИЇВ. 15 квітня. УНН. За неправдиві повідомлення про мінування стадіону у місті Кривий Ріг та відділу поліції у місті Жовті Води затримано двох чоловіків. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП у Дніпропетровській області.

Загалом за добу 14 квітня правоохоронці перевірили 9 повідомлень про замінування об’єктів інфраструктури, у тому числі аеропорту, супермаркетів та готелів. Під час перевірки приміщень та прилеглої території жодних вибухонебезпечних предметів не виявили – усі повідомлення виявилися хибними.

"В ході розшукових заходів поліція м. Кривий Ріг встановила та затримала 37-річного чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння повідомив про замінування стадіону у Металургійному районі міста. Також затримано 62-річного пенсіонера, який через зловживання спиртним повідомив, що "підірве будівлю Жовтоводського ВП (відділення поліції - ред.)", - розповіли в поліції.

За всіма повідомленнями про замінування відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 259 КК України - завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності.

Наразі поліція встановлює всіх причетних до замінування об’єктів у Дніпрі.

Нагадаємо, раніше 14 квітня невідомі заявляли про мінування будівлі аеропорту Дніпра, через кілька хвилин — те саме про торговий центр "Пасаж" і торгово-розважальний центр "Караван", через півтори години — про мінування магазину "Ашан" у торговому центрі "Дафі".

Як повідомляв УНН, правоохоронці столиці перевіряли інформацію про мінування Майдану Незалежності й торгового центру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП