za-pershu-dobu-rozminuvannya-u-zolotomu-pirotekhniki-viluchili-shist-vibukhonebezpechnikh-predmetiv

За першу добу розмінування у Золотому піротехніки вилучили шість вибухонебезпечних предметів

 • 8152 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. За минулу добу піротехніки під час перевірки місцевості у місті Золоте Луганської області вилучили шість вибухонебезпечних предметів. Про це повідомили у пресслужбі Луганської військово-цивільної адміністрації, передає УНН.

"Протягом минулої доби, 3 листопада, піротехнічними розрахунками ДСНС України перевірено 4 га місцевості у місті Золоте Попаснянського району. Загалом виявлено та вилучено шість одиниць вибухонебезпечних предметів, а саме: три артилерійський снаряди та три гранати", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, за даними пресцентру ООС, 1 листопада українська сторона завершила розведення сил та засобів у Золотому.

Загалом, процес розведення сторін триває протягом 30 днів та передбачає певний алгоритм дій для військовослужбовців та представників міжнародної моніторингової місії ОБСЄ.

3 листопада УНН повідомили у пресцентрі ООС, що у районі розведення сил біля Золотого почався процес розмінування. Згідно з графіком, розмінування у районі розведення сил біля Золотого триватиме до 9 листопада.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП