za-pidsumkami-zustrichi-z-pensom-zelenskiy-zayaviv-scho-chekaye-na-dialog-z-trampom

За підсумками зустрічі з Пенсом Зеленський заявив, що чекає на діалог з Трампом

 • 10013 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Президент України Володимир Зеленський за підсумками зустрічі з віце-президентом США Майклом Пенсом подякував Вашингтон за підтримку України і висловив надію на зустріч з президентом Сполучених Штатів Дональдом Трампом. Про це глава України написав на своїй сторінці в Twitter, повідомляє УНН.

"Щасливий, що провів теплу зустріч з віце-президентом Майклом Пенсом. Вдячний, що США не змінять свою позицію щодо підтримки територіальної цілісності і суверенітету України. У нас є багато областей для співпраці! З нетерпінням чекаю зустрічі з Дональдом Трампом, щоб продовжити наш продуктивний діалог", - написав Зеленський.

Нагадаємо, під керівництвом американського президента Дональда Трампа відносини між Україною та США ніколи не були міцнішими. Про це віце-президент США Майк Пенс написав у своїму мікроблозі у Twitter після зустрічі із Президентом України Володимиром Зеленським у Варшаві.

Пенс відзначив, що відбулася важлива зустріч з Президентом України Зеленським для обговорення безпеки, енергетики, економічного зростання та прогресу щодо його програми реформ.

Happy to have had a warm meeting with @VP . Grateful that the USA will not change its position in support of Ukraine’s territorial integrity and sovereignty. We have a lot of spheres for cooperation! Looking forward to meeting @realDonaldTrump to continue our productive dialog! pic.twitter.com/PqtfZqNQ5b

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) September 1, 2019

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ломаченко оцінив власний виступ у поєдинку із Кемпбеллом

     • 11727 переглядiв

    На Філіппінах загинули 9 осіб в авіакатастрофі

     • 9259 переглядiв

    Ізраїль завдав удари у відповідь по півдню Лівану

     • 11502 переглядiв

    Ураган "Доріан" досяг Багамських островів

     • 13364 переглядiв

    Українки виграли п'ять медалей ЧЄ з боксу

     • 13521 переглядiв