za-pidtrimki-mkhp-gromadi-silsku-shkolu-na-lvivschini-peretvorili-u-suchasniy-osvitniy-prostir

За підтримки “МХП-Громаді” сільську школу на Львівщині перетворили у сучасний освітній простір

 • 1404047 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. З ініціативи педагогічного колективу школи в селі Добростани на Львівщині навчальний заклад перетворили у сучасний освітній простір. Про це повідомили у пресслужбі благодійного фонду “МХП-Громаді”, який допоміг з реалізацією проєкту, пише УНН.

Деталі

Благодійний фонд “МХП-Громаді” разом з ТОВ "Захід-Агро МХП" облаштували сучасними меблями клас з функціями конференц-залу.

Окрім того, колектив школи виграв “Громадський бюджет” з проєктом "Сільським дітям - інноваційне освітнє середовище". У результаті облаштували їдальню, придбали звукове обладнання, ноутбуки, екран і телевізори. Перемога у всеукраїнському конкурсі озеленення закладів освіти дозволила створити еко-зони на подвір’ї та в класі.

До оновлення школи на благодійних засадах доєдналися й відомі українські дизайнери та місцеві жителі. Учителі разом з учнями облаштовували самотужки класи, виготовляючи меблі власноруч та купуючи вживані.

Нагадаємо

Благодійний фонд “МХП-Громаді” допоміг облаштувати укриття у селі Липівка Вінницької області.

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу