za-pidtrimki-mkhp-zhiteli-sela-na-vinnichchini-otrimali-onovleniy-budinok-kulturi

За підтримки МХП жителі села на Вінниччині отримали оновлений будинок культури

 • 1783722 переглядiв

КИЇВ. 14 березня. УНН. Компанія МХП виділила 100 тис. грн на ремонт приміщення «СБК с. Гордіївка». Проєкт оновлення будинку культури став одним з переможців конкурсу “Часі діяти, Україна”, який організовує благодійний фонд “МХП-Громаді”. Про це повідомили у пресслужбі ПрАТ “Зернопродукт МХП”, передає УНН.

Деталі

Жителі Гордіївки написали проєкт, який стосувався ремонту місцевого будинку культури. Конкурсній комісії ідея сподобалася, і громада отримала кошти.

Цитата

“Гроші ми виділили ще минулого року. Місцеві підрядники зробили за них ремонт: у глядацькій залі закладу замінили системи освітлення, пошкоджену частину підлоги, “зашили” оркестрову яму. Зробили ремонт стін та стелі, оновили хореографічну та адміністративну кімнати, приміщення бібліотеки. Повністю відремонтовали дах”, - розповів Олексій Суховітрук, регіональний директор ВП Бершадь ПрАТ “Зернопродукт МХП”.

Додатково було виділено 35 тис. грн було на закупівлю генератора для місцевої школи.

“На щастя, світло уже не вимикають, але ми перестраховуємо себе та громади в яких працюємо. Для потреб шкільного харчоблока купили генератор, аби в разі форс-мажору діти не залишалися без гарячих обідів. Якщо раптом у навчальному закладі будуть якісь перебої зі світлом, генератор відразу візьме на себе функцію додаткового живлення. Кухарі, учні та педколектив не відчуватимуть жодного дискомфорту”, - зазначила Леся Турчинська, преставниця БФ “МХП-Громаді”.

Загалом на реалізацію проєкту було витрачено майже 180 тис. грн, з них 135 тис. – це кошти БФ “МХП-Громаді” та “Зернопродукту МХП”.

Нагадаємо

У ліцеї на Черкащині за підтримки “МХП-Громаді” облаштували сучасне укриття

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    На Дніпропетровщині "відмінусували" ворожий безпілотник

     • 422747 переглядiв

    У Бахмуті загинув телеоператор та військовий Олексій Ольховик

     • 1831540 переглядiв

    Винищувачі для України: прем'єр Фінляндії уточнила свою заяву

     • 280623 переглядiв

    В Україні вдруге за день масштабна повітряна тривога

     • 457492 переглядiв