za-pogromi-lotereynikh-punktiv-u-kiyevi-areshtuvali-12-lyudey

За погроми лотерейних пунктів у Києві арештували 12 людей

 • 10686 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для 12 осіб, яких затримали в ніч на 12 квітня за вчинення розбійних нападів на пункти миттєвих лотерей у Дарницькому та Дніпровських районах столиці, передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

"За клопотанням прокуратури міста Києва Шевченківський райсуд столиці обрав безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 12 чоловікам, які були затримані в ніч на 12 квітня за вчинення розбійних нападів у Дарницькому та Дніпровському районах столиці", - поінформували у прокуратурі.

Як зазначили у прес-службі, усім затриманим оголошено про підозру за ч. 3 ст. 187 КК України.

У прокуратурі нагадали, що в ніч на 12 квітня чоловіки увірвалися до пункту миттєвих лотерей на вул. Привокзальній, розтрощили там меблі та обладнання, після чого, погрожуючи касирам зброєю, викрали з каси 4 тис. грн.

Менш ніж за годину вказана група за аналогічних обставин вчинила напад на ще один такий заклад, розташований на вул.Малишка. Розтрощивши в приміщенні меблі та обладнання, зловмисники заволоділи грошима у сумі понад 10 тисяч гривень.

Підозрюваних затримали по гарячих слідах. Речові докази, а саме зброю, амуніцію та грошові кошти, вилучено.

Наразі перевіряється причетність зловмисників до вчинення ще чотирьох аналогічних злочинів.

Нагадаємо, на Львівщині затримано молодика, який пограбував пункт продажу лотерей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП