za-porushennya-pravil-pozhezhnoyi-bezpeki-u-lisi-torik-oshtrafuvali-ponad-700-osib

За порушення правил пожежної безпеки у лісі торік оштрафували понад 700 осіб

 • 13047 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. За порушення правил пожежної безпеки у лісі минулого року оштрафували понад 700 осіб. Про це повідомили у Державній службі України з надзвичайних ситуацій у відповідь на інформаційний запит УНН.

Повідомляється, що з метою попередження пожеж у природних екосистемах (лісові масиви, лісопаркові зони, торфовища, сільськогосподарські угіддя тощо) представники ДСНС спільно з Держлісагентством, Мінагрополітики, МВС, Мінприроди, Міноборони, Мінінфраструктури, обласними, Київської міською держадміністраціями проводять щороку перевірки стану готовності органів влади, установ, підприємств, організацій до запобігання та ліквідації пожеж у природних екосистемах, наявності та справності пожежної техніки, аварійно-рятувального обладнання, засобів протипожежного призначення та укомплектування працівниками відповідно до штатного розкладу.

Так, у 2018 році проведено 866 таких перевірок та 11,2 тисяч спільних рейдів щодо виявлення порушників Правил пожежної безпеки в лісах, у результаті яких до адміністративної відповідальності притягнуто 742 особи.

Нагадаємо, у Держлісагентстві розповіли, як запобігають лісовим пожежам.

Українські Національні Новини

Економіка