za-sogodni-boyoviki-vzhe-odin-raz-obstrilyali-pozitsiyi-oos

За сьогодні бойовики вже один раз обстріляли позиції ООС

 • 8081 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. З початку поточної доби на Донбасі був зафіксований один прицільний обстріл позицій Операції об’єднаних сил з боку незаконних збройних формувань. Про це повідомив речник прес-центру Міноборони полковник Дмитро Гуцуляк під час брифінгу, передає УНН.

"З початку цієї доби, станом на 12:00, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 прицільний обстріл. Ворог застосував гранатомети та великокаліберні кулемети по наших оборонцях поблизу Гнутового", – зазначив речник Міноборони.

За його словами, втрат внаслідок бойових дій від початку поточної доби серед українських військовослужбовців немає.

Обстановка в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на території Донецької та Луганської областей є контрольованою підрозділами Об’єднаних сил, повідомили в Міноборони. 

При цьому Гуцуляк додав, що протягом минулої доби, 25 грудня, один український військовослужбовець отримав поранення внаслідок бойових дій. Наразі йому надається необхідна медична допомога у військовому мобільному госпіталі, стан його здоров’я задовільний.

Нагадаємо, 25 грудня бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 2 випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП