za-sogodni-boyovki-vzhe-dvichi-porushili-rezhim-tishi-na-donbasi

За сьогодні бойовки вже двічі порушили режим тиші на Донбасі

 • 10126 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Станом на 12:00 сьогодні в районі проведення Операції об'єднаних сил зафіксували два випадки порушення незаконними збройними формуваннями режиму припинення вогню. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України, передає УНН

"Станом на 12:00 в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано два випадки порушення російсько-окупаційними військами режиму припинення вогню", – йдеться в повідомленні.

За даними Міноборони, доба почалася з нічного ворожого мінометного обстрілу села Новотошківське на Луганському напрямку. О пів на першу ночі ворог випустив 5 мін 82-го калібру в бік тамтешніх оборонних укріплень ООС.

Другий випадок – вогневий наліт із застосуванням 82-каліберних мінометів, якого противник завдав о 3:24 ранку на підступах до села Гнутове. Тоді в районі наших позицій вибухнули шість мінометних боєприпасів згаданого калібру.

"Станом на зараз ситуація залишається стабільною та цілком контрольованою українськими підрозділами. Втрат у лавах Збройних Сил України від початку поточної доби немає", – уточнили у міністерстві.

Нагадаємо, минулої доби, 27 грудня, російські окупаційні війська 8 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 3 випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

Крім того, військові в ході виконання бойових завдань на лінії зіткнення взяли в полон бойовика ОРДЛО.

Як повідомляв УНН, Тристороння контактна група з питань врегулювання ситуації на Донбасі погодила запровадження режиму тиші на Донбасі з 29 грудня.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП