za-vbivstvo-eks-druzhini-i-yiyi-novogo-obrantsya-cholovikovi-zagrozhuye-dovichne-uvyaznennya

За вбивство екс-дружини і її нового обранця чоловікові загрожує довічне ув’язнення

 • 16609 переглядiв

КИЇВ. 16 квітня. УНН. За вбивство колишньої дружини та її нового обранця жителю Маріуполя загрожує від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі. Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької області, передає УНН.

За даними прокуратури, 29-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння вбив чоловіка та свою колишню дружину. Наразі досудове розслідування завершено. За скоєння зазначеного злочину обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Як нагадали в прокуратурі, вранці 14 листопада 2018 року раніше судимий за розбійний напад маріупольчанин у стані алкогольного сп’яніння на ґрунті ревнощів наніс своїй колишній дружині та її новому обранцю по декілька ударів ножем в область тулубу. Від отриманих колото-різаних поранень потерпілий помер на місці, а екс-дружина ревнивця – у кареті швидкої допомоги. У жінки залишилось четверо дітей у віці від двох з половиною до десяти років, молодший з яких є спільною дитиною подружжя.

Нагадаємо, у Херсонській області жінку та її двох знайомих було затримано під час спроби здійснити замах на її колишнього чоловіка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП