za-vibukh-u-kropivnitskomu-ogolosili-pidozru-dvom-osobam

За вибух у Кропивницькому оголосили підозру двом особам

 • 10990 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 29 березня. УНН. За фактом масштабних вибухів на газовій заправці у Кропивницькому двом особам оголосили підозру у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки. Про це повідомила прес-служба прокуратури Кіровоградської області, передає УНН.

"За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури та злагодженої, скоординованої роботи правоохоронних органів керівнику ТОВ "Елан-Ві" та головному інженеру цього підприємства повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки, тобто за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Наразі прокуратура готує до суду клопотання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу. Слідство наполягатиме на триманні під вартою.

У прокуратурі підкреслили, що інженера правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПУ України при спробі покинути територію України. Керівник підприємства до цього часу перебуває в лікарняному закладі під охороною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух у Кропивницькому: прокуратура назвала причини

Як повідомляв УНН, у Кропивницькому 27 березня стався вибух на газовій заправці. Внаслідок вибуху постраждало четверо людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП