za-vidmovu-podalshoyi-uchasti-u-spetsoperatsiyi-pogrozhuyut-kontstaborami-u-l-dnr-rozvidka-perekhopila-rozmovu-okupanta

За відмову подальшої участі у "спецоперації" погрожують концтаборами у "л/днр": розвідка перехопила розмову окупанта

 • 118026 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. Головне управління розвідки оприлюднило перехоплену розмову рашиста зі своєю дружиною про становище в армії рф, а також про погрози відправляти в концтабір у "л/днр" всіх хто відмовляється від подальшої участі у "спецоперації" передає УНН.

Деталі

Окупант розповідає дружині про погрози відправляти в концтабір у "л/днр" всіх хто відмовляється від подальшої участі у «спецоперації». Крім того, багато військовослужбовців рф ходять п'яні, нічого не роблять, лише гонять самогонку. В підрозділах процвітає анархія та корупція. Також додає, що внаслідок атаки БПЛА є поранені військовослужбовці, командир загинув.

«Трьох поранило, ми відвезли їх до госпіталю. Повернулися за другим екіпажем, там мінами закидало, командира вбитою. Теж привезли вчора, всі трясуться. Один зразу відмовився, інший – думає. Але нічого поки не сталося, щоб відмовлятися. Ну, стріляють, ну, вбивають та ранять. Проте мене ще не покинуло почуття, що я на своєму місці», – заявив окупант.

Нагадаємо

російська федерація проводить приховану мобілізацію трьома шляхами, зокрема у рф формують добровольчі батальйони за національною ознакою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП